Kom direct in contact: info@hickaard.nl

 

 

Get Healthy, Get Energiek!

Maak kennis
  • Persoonlijke begeleiding
  • Vanaf 7 uur open
  • Gratis intake gesprek
  • Ook op zondag geopend

Hickaard in het kort

Met een nieuw pand komt er heel wat op je af. Of het nou gaat om bedrijfs- of woonruimte: Je kunt je pas echt ergens naar hartenlust vestigen als zowel je kavel als je pand een directe afgeleide is van je ondernemings- of woonwensen. Bij Hickaard BV hebben we gelukkig al veel voorwerk voor u gedaan.

Als inwoners van de omgeving Burdaard vinden wij het prachtig om onze hele regio naar een hoger plan te trekken. Daarom spannen wij ons in voor het aankopen van de mooiste vestigingslocaties in en om Burdaard, zodat we prachtige bouwkavels beschikbaar kunnen stellen. Zo weten we de veeleisende ondernemers en particulieren te interesseren voor onze regio.

Een kavel kan bij ons eindigen bij de transactie van grond, maar we kunnen uw project ook (deels) uit handen nemen. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van uw kavel, het vertalen van uw wensen naar een compleet ontwerp van uw pand en de complete verzorging van de realisatie. We spannen ons er graag voor in om van uw bouwwens een succes te maken.

Kavels woningbouw Burdaard Bedrijvenpark Burdaard

Hickaard B.V.